Navigeer eenvoudig

Arbitragecommissie

De arbitragecommissie zorgt ervoor dat er bij alle wedstrijden scheidsrechters worden ingedeeld. Dit is van belang voor iedereen. Vanaf het moment dat je gaat spelen in de A-jeugd, word je ingedeeld om wedstrijden te gaan fluiten. Hoe ouder je wordt, hoe hoger het team dat je zal moeten fluiten.

Momenteel zit alleen Stéphanie Hirschfeld in deze commissie, omdat er wat wisselingen hebben plaatsgevonden.

Het doel van de commissie is dat elke wedstrijd gespeeld kan worden, maar bovenal dat iedereen die moet fluiten weet wat hij/zij aan het doen is op het veld. Hoe beter de scheidsrechter immers fluit, hoe prettiger dit is voor iedereen.

Mocht je nu vragen hebben over de commissie, of lijkt het je leuk om hiermee te helpen. Dan kan je mailen naar arbitrage@kvvitesse.nl.